Η άνεση και το ταξίδι σε πλήρη αρμονία

Ιστιοπλοϊα για όλους

Σπιτικό φαγητό σε όλες τις συνθήκες

Ποιοί Είμαστε

Η Μαρίνα

Η Μαρίνα

Η Μαρίνα «Olympic Marine» είναι βασισμένη σε διεθνείς προδιαγραφές, έχοντας ως γνώμονα τη δική σας εξυπηρέτηση για μία άνετη διαμονή σε συνδυασμό με τον απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον.

Ο Skipper

Ο Skipper

Ο Skipper μας έχει μεγάλη εμπειρία με χιλιάδες μίλια στην ελληνική θάλασσα και όχι μονο και ξέρει τα καλυτέρα σημεία για να επισκεφθείτε χωρίς να χάνετε άσκοπα χρόνο. Λόγο της παρουσίας του η εγγύηση που θα πληρώσετέ θα είναι αρκετά μικρότερη καθώς θα έχει αποκλειστικά την ευθύνη του σκάφους.

ELEFTHERIOU YACHTING

ELEFTHERIOU YACHTING

Κάνουμε πιο προσιτή και εύκολη την ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους σε αυτούς που έχουν πάθος με την ιστιοπλοΐα και ειδικά σε αυτούς που μέχρι τώρα δεν γνωρίζουν αρκετά για αυτή έχουμε κάνει ένα οικονομικό πακέτο.

  • After seeing over 260 boats built in three years, the Lagoon 400 (launched in 2009) has found a new lease of life through Nauta Design's work on the boat's interior fittings.

    Το σκάφος
  • Η Μαρίνα «Olympic Marine» είναι βασισμένη σε διεθνείς προδιαγραφές, έχοντας ως γνώμονα τη δική σας εξυπηρέτηση για μία άνετη διαμονή σε συνδυασμό με τον απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον.

    Olympic Marine
  • Η εταιρεία “ELEFTHERIOU” έχει ιδρυθεί από τους αδερφούς Μιχάλη – Ισίδωρο – Χρήστο

    Eleftheriou Yachting
nicvosHome